«CreDiCo» – 2023

«CreDiCo» – 2023

Новий 2024 рік для ЗП(ПТ)О Гніванський професійний ліцей розпочався з чудових новин. Наші ліцеїсти здобули 5 призових місць у міжнародному конкурсі з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» – 2023.

З 20.10.2023 по 01.12.2023 р. ліцеїсти під керівництвом викладачки інформатики Саракуз Тетяни Олегівни брали участь у конкурсі, який проходив в кілька етапів за різними номінаціями. Адже основна мета конкурсу: надання майданчика для показу авторських розробок та для спілкування у галузі комп’ютерної графіки, комп’ютерної анімації та вебдизайну.

Ділимося з вами радісною подією та щиро вітаємо наших переможців:

  • номінація «Векторна графіка»:

1 місце – Кац Денис,

2 місце – Осіковський Павло.

  • номінація «Растрова графіка»:

3 місце – Хорошева Марина.

  • номінація «Фотоколаж»:

2 місце – Шевчук Ігор,

3 місце – Слічний Михайло.

Організаторами цього заходу є Лабораторія використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедра кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державний університет Бріджвотер (США), Вільний університет Тбілісі (Грузія), Академія Яна Длугоша (Польща), Університет Малтепе (Туреччина).

Ми щиро вітаємо наших переможців та їх керівника з участю та перемогою у конкурсі! Бажаємо їм успіхів, цілеспрямованості, подальших перемог та досягнення поставленої мети.

undefined