Атестація - 2021

Атестація - 2021

Складна ситуація з розповсюдженням хвороби вносить в будні дні нашого ліцею свої корективи. Але це не зупиняє нас — чергова атестація в умовах карантину проходила в режимі он-лайн з чітким додержанням регламенту проведення засідання.

Відповідно до пункту 2.5 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010 р. за № 1255/18550, та з метою забезпечення ефективності освітнього процесу та його вдосконалення у Гніванському професійному ліцеї відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Під час он-лайн засідання, окрім атестаційної комісії ліцею, були присутні Дорош Василь Степанович – директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області, Глущенко Ганна Миколаївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області та Короленко Лілія Святославівна – методист з психологічної служби НМЦ ПТО у Вінницькій області.

Попри карантинні заходи, робота освітян Гніванського професійного ліцею продовжується згідно плану, а підсумки атестації свідчать про професійне зростання педагогічного колективу. Тож вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації та бажаємо творчих здобутків їм у подальшій професійній діяльності!